logo_images_0_15676070141742096976
whatsapp_button.png
1

Apk Keuring

U bent wettelijk verplicht om uw auto APK tijdig te laten keuren. Als u een benzineauto heeft dan moet u deze na 4 jaar voor het eerst laten keuren. Daarna moet de keuring om het jaar uitgevoerd worden en bij een leeftijd van 8 jaar of ouder moet uw benzineauto elk jaar opnieuw gekeurd worden. Rijdt u in een auto met een diesel motor dan moet deze op een leeftijd van 3 jaar voor het eerst gekeurd worden. Een dieselauto dient daarna ieder jaar opnieuw gekeurd te worden. Wij zij RDW erkend keuringsbedrijf en hebben meerdere monteurs die de titel “APK keurmeester” mogen dragen. In onze werkplaats verrichten wij deze APK keuring dan ook graag voor u.

OPENINGSTIJDEN

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak!

VERKOOP

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.00u
Zaterdag: 09.00u tot 15.00u

Werkplaats

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.30u
Zaterdag: 09.00u tot 12.00u

Afspraak verzoek inplannen?

ONZE SERVICE
OP EEN

In onze werkplaats verrichten wij deze APK keuring graag voor u.

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bij Autobedrijf van der Knaap kunt u voor zowel onderhoud als reparaties terecht.

BEKIJK DETAILS

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

BEKIJK DETAILS

Wieluitlijning en bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

BEKIJK DETAILS
nxt
prev
Morgen Internet - Zorgeloos website