logo_images_0_15676070141742096976
whatsapp_button.png
1

Garantie

De genoemde vraagprijzen in onze advertenties zijn scherpe meeneemprijzen. Voor deze prijs ontvangt u een occasion die voorzien is van voldoende APK en de auto krijgt een poetsbeurt. Al onze occasions ondergaan een inspectie voorafgaand aan de aflevering en alle vloeistoffen worden op niveau gebracht.

Voor een meerprijs vanaf €495,- ontvangt u onze huisgarantie. Ook wel de “Autobedrijf van der Knaap garantie” genoemd. U kiest dan voor 6 maanden garantie en de auto zal dan afgeleverd worden met een onderhoudsbeurt.

Ook is mogelijk vanaf €895,- om voor een Bovag afleverpakket te kiezen. Bij dit pakket wordt de auto voorzien van een onderhoudsbeurt volgens Bovag voorschriften en ontvangt u 12 maanden Bovag garantie.

OPENINGSTIJDEN

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak!

VERKOOP

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.00u
Zaterdag: 09.00u tot 15.00u

Werkplaats

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.30u
Zaterdag: 09.00u tot 12.00u

CONTACTFORMULIER

ONZE SERVICE
OP EEN

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie.

Financiering

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Autobedrijf van der Knaap in Zeewolde werkt daarom nauw samen Carmeleon.

BEKIJK DETAILS

Garantie

De genoemde vraagprijzen in onze advertenties zijn scherpe meeneemprijzen. Voor deze prijs ontvangt u een occasion die voorzien is van minimaal 3 maanden APK en de auto krijgt een poetsbeurt.

BEKIJK DETAILS
nxt
prev
Morgen Internet - Zorgeloos website